Ohlédnutí za víkendovým kurzem šití panenek na konci března

Ohlédnutí za víkendovým kurzem šití panenek, březen 2019, ekopanenky.cz

Bylo zase krásně! aneb Ohlédnutí za víkendovým kurzem šití panenek v Dobroději

O víkendu 30. -31. března jsem v Dobroději dělala kurz šití velkých panenek. Jak už je to v podstatě pravidlem, sešla se zase bezvadná parta účastnic. S některými jsme se vítaly jako staré přítelkyně, jelikož jsme se na některém z mých kurzů viděly, a všechny jsme se po ukončení víkendu loučily jako kamarádky. Takové malé ohlédnutí za víkendovým kurzem šití panenek umožnily i fotografie od jedné z kurzantek, které tímto velmi děkuji, protože jsou to první fotografie mé maličkosti “v akci”.

Tereza Jarošová, Kurz šití panenek, ekopanenky.cz

Víkend byl v mnohém směru obohacující. Kromě samotné výroby panenek, které se moc povedly, jsme se navzájem inspirovaly a předávaly si životní zkušenosti. Šlo o úžasné mezigenerační setkání a sdílení dovedností. Takže jsme mohly obdivovat dokonalou preciznost patchworku, krásu dřeva vyřezaného do podoby zvířátek na hraní i předení na kolovrátku.

Ohlédnutí za víkendovým kurzem šití panenek, březen 2019, ekopanenky.cz

A panenky? Jasně, byly tam stále s námi a krok po kroku získávaly tvar. Ač podle jednoho střihu a jednoho postupu, každé batolátko má vlastní osobnost. Vzniklo jedno děvčátko a 4 kluci jako buci. Byla to opět radost k pomazlení.

3 myšlenky o “Ohlédnutí za víkendovým kurzem šití panenek na konci března

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..