NOVINKA! Kurz šití panenek waldorfského typu pro začátečníky

Kurz šití waldorfských panenek Ekopanenky, Tereza Jarošová, Dobroděj

“Já to potřebuji vidět naživo!” Někomu prostě videa a fotonávody nevyhovují. Byť jsou sebepodrobnější, někdo prostě na čtení postupů a luštění obrázků není. Potřebuje komunikovat.A byla by škoda, aby maminka neušila svému dítěti panenku jen proto, že není stavěná na zdlouhavé popisy. Někdo prostě potřebuje navštívit kurz šití panenek.

Kurz šití panenek waldorfského typu pro začátečníky

Nabízím proto jako novinku kurz šití panenek waldrofského typu pro začátečníky (další informace o kurzech se budou objevovat na stránce Kurzy.

šití panenky plstění
Ilustrační foto

Uvidíme se naživo, užijeme si chvíli vzájemného sdílení a celkového zpomalení při výrobě hračky. Budete se moci ptát hned, jak se objeví něco nejasného, a třeba objevíme i nový převratný postup.

Kurz je jednodenní, takže v neděli už budete doma s rodinou. Kurz vznikl na žádost zákaznic a i jeho obsah je tvořen podle vašich připomínek. Takže pište!

Každopádně myslím na vaše pohodlí, protože tento kurz má být relax a ne starost. Zajistím tedy všechen potřebný materiál i zásadní pomůcky. Pokud chcete vědět podrobnosti, napište si o ně na email: [email protected]  Naprosto nezávazně!

Zde je letáček, který jsem uveřejnila i na facebooku a bude vyvěšen i v Dobroději, kde se kurz bude konat. Ať se také můžete pokochat 🙂

Pozvánka na kurz šití panenek waldorfského typu pro začátečníky Ekopanenky

Těším se na vás, že spolu něco úžasného vyrobíme.

Z kurzu si odnesete nejen nové dovednosti a znalosti, ale také spoustu pomůcek a materiálu, abyste mohly pokračovat i doma. Pro bližší informaci si nezávazně napište na e-mail.

Kontakt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..