Jedna vlasatá fyziopanenka do Pelhřimova

vlasatá fyziopanenka

Není plešatá, je vlasatá. Fyziopanenka.

Z mnoha panenek, které jsem koncem jara ušila, jedna putovala do Pelhřimova. Bude pomáhat sympatické fyzioterapeutce, a já vřele doufám, že dobře. Tato fyziopanenka byla doplněna o mnoho detailů. Mezi ně patří například prošití prstíků na rukou pro snadnější ohýbání a naznačení prstů na nohách. Co ale upoutá na první pohled, jsou vlněnou přízí vyšité vlásky. Vlasatá fyziopanenka je sice dražší, protože vyšití vlásků trvá několik hodin, ale působí velmi přirozeně mile a přátelsky.

vlasatá fyziopanenka do Pelhřimova, detail obličeje, ekopanenky.cz

Panenka je vyplněna dutým vláknem a měří okolo 60 cm. Samozřejmě má vyšité i dolíčky na zadečku a zatížené tělíčko, aby lépe seděla. Na takto velkou fyziopanenku pasují běžné dětské oblečky a plínky. Na následující fotce jsou pěkně vidět prstíčky na nožičkách.

vlasatá fyziopanenka, demo panenka 60cm, panenka pro fyzioterapie. ekopanenky.cz

Panenku jsem fotila jen tak na zemi ve svém šicím koutě. Jak vidíte, žádný ateliér nebo aranžované prostředí. Venku jsem ji fotila také, ale to ještě neměla vlásky a dokončené prstíky. Když budete mít chuť, můžete ji zkusit najít. Je to těžké, že? Vlasatá fyziopanenka vypadá prostě jinak než plešatá.

Vyšívané vlásky látkové panenky. ekopanenky.cz

Zaujala vás tato panenka? Hledáte pro svou práci něco takového? Tak koukněte na stránku věnovanou demo, fyzio a terapeutickým panenkám – sem! A pro více fotografií a inspirace nahlédněte do galerie.

2 myšlenky o “Jedna vlasatá fyziopanenka do Pelhřimova

  1. Alžběta říká:

    Klobouk dolů – úžasný nápad a krásné zpracování. Oceňuji nejen jako fyzioterapeut, ale i autor několika šitých panenek (spíš panáčků – synům parťáci do školky v zahraničí).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..