Fyzio panenky aneb Pěkná parta do Motola

Fyzio panenky v nových velikostech

Ani se neptejte, jak dlouho mi to trvalo. Měla jsem nějaký odhad, ale šít najednou tolik panenek bylo pro mne něco nového. Navíc jsem pro fyzio panenky upravovala střihy a pro velikost 90 cm jsem dělala úplně nový. S tím, jak jsem střihy upravovala, vzniklo nakonec panenek mnohem víc. Vznikly i 50 cm velké, taková malá rodinka. Do nemocnice v Motole jsem jich šila deset. Další panenka vznikla pro jinou klientku. Tu představím v dalším příspěvku. Tedy tu panenku, samozřejmě, klientce zachovám soukromí.

Panenky mají volné krčky, takže se s nimi lépe manipuluje. Na rukou mají vyšité dlaně a samozřejmě mají snadlo ohebné lokty a kolena. Nechybí ani naznačení bradavek, pupíku a pěkně tvarované půlky. Důlečky v oblasti SI zjednodušují orientaci. Pozitivní výraz je důležitý, kdo z nás by chtěl pracovat s mračounem, že? Každá panenky se jemně usmívá. Holé hlavičky doplňuje pár drobných oušek a bavlnkou vyšitá očíčka.

Panenky mají zatížené zadečky, lépe tedy sedí. Ty devadesáti centimetrové se už docela pronesou.

Fyzio panenky zezadu. Tvarované prdelky. Ekopanenky.cz

Fyzio panenky od 90 do 50 cm pěkně vedle sebe.

srovnání velikosti demo neboli fyzio panenek. Od 50 cm do 90 cm.

Dobře spolu vycházely, tak si myslím, že se nebudou pošťuchovat ani v práci.

Panenky jsou vyplněné syntetickým vláknem a ušité z panenkového úpletu. Panenky střihám a šiji každou zvlášť, oči mají vyšívané ručně. Proto jsou každá jiná, jako my lidé.

Další panenky jsou k prohlédnutí v galerii.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..