Fyzio panenka může sloužit i na výuku akupunktury

Fyzio panenka, na zakázku, látková panenka, hadrová panenka pro výuku akupunktury, ekopanenky, Tereza Jarošová

Fyzio panenka s neobvyklými detaily nejen na výuku akupunktury

Fyzio panenky mne baví. Mají smysl, vím, že se nejedná o překážítka a lapače prachu. Tuto jsem šila pro potřeby kurzu dětských čínských masáží a případně akupunktury. Má tedy neobvyklé detaily jako jsou například nehty na nohou a na rukou.

Jako každá novinka v mé práci mne to bavilo a trochu děsilo, abych to nezkazila. Jak udělat nehty, aby byly výrazné, jemné a nekazily celkový dojem? Jak řešit kolínka, aby byly snadno ohebné a při tom co nejvíce kolínkovaté? Nakonec jsem to vyřešila dvojitým prošitím. Tento způsob se mi zalíbil, je dost pravděpodobné, že takto budu řešit kolínka standardně u všech vytvářených fyzio panenek. Mám moc ráda objednávky, které mne i mé panenky posouvají dál a vylepšují celkovou funkčnost.

A pár technických údajů: Panenka měří cca 75 cm, má vlnou vyšité vlásky a je plněna dutým vláknem. Nehty mám vyznačené akrylovou barvou, která se nevypere. Oči i pusinka jsou vyšité bavlnkou. Samozřejmostí je naznačený zadeček a důlky v oblasti SI, vyšitý pupíček i bradavky.

Fyzio panenka na zakázku, látková panenka k výuce čínských masáží a akupunktury

Nakonec mám dojem, že se panenka povedla.

Další fyzio panenky si můžete prohlédnout v galerii. A jak také mohou terapeutické panenky vypadat, případně jak je objednat se dozvíte tady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..