Další demonstrační panenky pro rehabilitaci

Demonstrační panenky do Frýdku-Místku

Opět jsem byla poctěna zájmem o velké “rehabilitační” demonstrační panenky, takže jsem neváhala ani na okamžik.
prdelka panenky, ekopanenky, demonstrační panenky
Tentokrát poputují na rehabilitaci Polikliniky Místek do Frídku-Místku. Taková práce mne moc baví, má smysl. Jediné, co mne mrzí je, že se se zákazníky nevidím osobně. Když tak spolu komunikujeme na dálku, jsou to takové laskavé osobnosti, že bych se moc ráda seznámila z očí do očí.
Jen mne vždy zaskočí, jak dlouho trvá sesazování dílů dohromady. U takto velkých panenek je prostě třeba udělat mnohem více stehů. Navíc každý šev kvůli pevnosti sešívám minimálně dvakrát drobným stehem.
Demonstrační panenky mají pohodu ekopanenky na lavičce
Panenky jsou ušity z bavlněného úpletu, českého i švýcarského, a plněny kuličkovým dutým vláknem kvůli snazší údržbě – není tak háklivé na střídání teplot při praní. I tak doporučuji jemné, opatrné praní.
dvě prdelky
Další výhodou takto velkých panenek je to, že je snadné a levné pořídit jim nějaký obleček. Stačí vyrazit do secondhandu a vybrat pár kousků malého miminkovského oblečení. A že dnes “frčí” oblékat miminka jako velké do džín, nemusí to být jen dupačky.
Musím se přiznat, že jsem ve velkém pokušení udělat jim vlásky. Ale při cvičení by jim jistě překážely. Navíc, klidně vyrazí ven i jen tak.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..