Blonďatý klouček s hnědýma očima

blonďatý klouček s hnědýma očima, látková panenka, ekopanenky.cz

Blonďatý klouček s dudlíčkem v modrohnědé

Batolátko na zakázku vyladěné do modrohnědých odstínů. Na tělíčko jsem použila sytý tělový švýcarský úplet. Blonďatý klouček vypadá opáleně a moc mu to sluší. Krásně vynikne barva vlásků. Vlásky má vyšité mohérovou přízí, se kterou se velmi špatně vyšívá, ale o to lépe to vypadá. Oči a pusinku jsem vyšila kvalitní bavlnkou.

Blonďatý klučík má oblečení ušité z biobavlněného úpletu, tepláčky v pase na gumu pro snadné oblékání, triko přes hlavu s miminkovským překříženým výstřihem a samozřejmě také látkovou plínku. Ta je zapínaná na suchý zip a měkkost zajišťuje biobavlněný beránek uvnitř. K tomu všemu skvěle ladí hnědý plyšový kabátek s kapucí. A samozřejmě i šněrovací botičky. Ty jsem vyrobila z příjemného a hutného vlněného filcu DeWitteEngel.

Zapínání na dva velké knoflíky procvičí motoriku dítěte.

Hlavně neztratit dudlík. Ale i kdyby, klouček se bude usmívat.

Blonďatý klouček batole, látková panenka na zakázku, ekopanenky, panenky s duší

Batolátko si můžete ušít sami, střih i materiál zakoupíte zde na webu. Můžete si vybrat samostatný střih s návodem a mnoha fotografiemi popisujícími postup, nebo rovnou balíček i s materiálem. Mnoho odstínů panenkového úpletu a přízí na vlásky vám umožní ušít panenku přesně podle vašich představ. Inspiraci a mnoho fotografií batolátek, která jsem ušila pro své zákazníky najdete v galerii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..