Velké mimino v overálku, látkový kluk

velke mimino, zakazkova panenka

Dolaďovaný střih na velké mimino v praxi

Vznikla podle něj panenka pro sourozence. Aby malý šmudlík mohl opečovávat svou panenku stejně, jako maminka nové miminko. Velké mimino je nový typ střihu, který dolaďuji a časem jej připravým jaké jako pdf.

Střih na miminko má klenuté bříško, stejně jako mají spokojená a nakrmená miminka. Chlapečkovi samozřejmě nechybí pindík.

Miminku nechybí ani dudlík. Není to ani tak o propagaci dudlíků a šíření nějakých stereotypů. Ale spíš pro to, že je to prostě zábavné, dát panence dudlík a vidět, jak jí drží na pusince.

V overálku vypadá panenka hodně miminkovsky. Dělala jsem nový střih. Je ušitý z biobavlněného úpletu, zapínaný na knoflíky. Udělala jsem i rozepínací nohavičky, jak to bývá u oblečení pro skutečná miminka, aby se snáze přebalovala. Látková plínka je také ušitá z ladícího biobavlněného úpletu ze stejné kolekce a je zapínaná na suchý zip. Samozřejmě nechybí ani čepička, velké mimino musí být v teple, i když je to jen panenka.

veliké miminko, veliké mimino, látkový chlapeček, zakázková panenka, ekopanenky, panenky s duší

Velké mimino je látková panenka ušitá s bavlněného speciálního úpletu a vyplněná ovčí vlnou. Vlásky jsou vyšité vlněnou přízí. Panenka měří přibližně 40 cm. Sřihy na panenky si vytvářím sama.

Pokud jste tvořivý, můžete si panenku také ušít. Střihy i potřebné materiály na ně zakoupíte přímo zde na webu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..