Waldorfská panenka s česacími vlásky

waldorfská panenka s dlouhými vlněnými vlásky

Waldorfská panenka s dlouhými česacími vlásky ze žluté vlněné příze

Další waldorfská panenka klasického střihu, tentokrát s dlouhými česacími vlásky. Podívejte, jaký rozdíl udělá jen různé řešení vlásků.

Panenka má dlouhé vlásky z vlněné příze, které je možné upravovat do různých účesů. Tělíčko je ušité z kvalitního úpletu De Witte Engel číslo T 115.

Oči má vyšité perlovkou.

Dvoje šatičky jsou ušité z bavlněného popelínu a jemného bavlněného plátna. Na panenky se hodí především látky s drobným vzorečkem.

waldorfská panenka s dlouhými vlněnými vlásky

K modrým očím skvěle ladí modrá barva živůtku šatů.

Střih na tuto panenku a postup, jak ji ušít, najdete nejen v mé knížce Jak ušít ekopanenky, ale též ve videokurzu Šití ekopanenek pro začátečníky.

2 myšlenky o “Waldorfská panenka s česacími vlásky

  1. Tereza Pudilová říká:

    Dobry den,
    jiz nejakou dobu si pohravam s myslenkou usit sve dcerce k rocnim narozeninam panenku – s laskou, z lasky a s nejakymi hezkymi vlasky. 🙂 Vzdy jsem ale skoncila u toho, ze jsem nevedela, kde sehnat vsechny ty “vnitrnosti”, barvy na oblicej apod.. a navic jsem nenasla takovou, ktera by se mi libila stylove a věkově.. Nahodne jsem dnes objevila Vase stranky, kde me Vase panenky velmi zaujaly. Tak jsem u Vas v e-shopu nakoupila vse potrebne na jednom miste a uz se tesim, az mi prijde balicek a ja budu moct zacit tvorit. 🙂 Stale to do narozenin stiham. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..