Tak už nemusíte jezdit od dětí – v online světe je nový videokurz

Online kurz šití panenek pro začátečníky, Videokurz šití ekopanenek pro začátečníky Sada materiálu k videokurzu š

Videokurz s názvem Šití ekopanenek pro začátečníky

Další úkol pro letošní rok splněn. Protože jste si to přáli. A protože chci s láskou šité panenky šířit mezi naše děti. Mám z toho velikou radost. Konečně jsem se totiž odhodlala k natočení postupů tak, aby byly dostupné kdykoliv budete mít chvilku. Vznikl tak videokurz.

Bylo to pro mne nové, celodenní natáčení předcházelo mnoho šití a příprav do pozdního večera. Nakonec jsem jela točit nevyspalá a trochu nervózní. Ale dopadlo to dobře! Nevypadám sice jako Angelina Jolie, ale hlavně že skvěle vypadají panenky. No ne?

Nový videokurz Šití ekopanenek pro začátečníky má jako bonus i tři lekce, které jsou úplně zdarma! Stačí se, opět bezplatně, zaregistrovat na portálu Kurzy pro radost. Navíc pak budete moci i do jiných lekcí zdarma ostatních kurzů.

Přemýšlela jsem, jak kurz poskládat, aby byl pro vás co nejvíc užitečný. Nakonec má 11 lekcí z toho 3 zdarma. První dvě lekce jsou věnovány povídání o materiálech a pomůckách. Ve třetí lekci se však už vrháme do tvoření a vyrobíme tuto panenku, na které si nacvičíme výrobu hlavičky. Miminka mají tělíčka z kvalitního atestovaného vlněného filcu od značky De Witte Engel.

miminka z videokurzu, videokurz, kurzy pro radost, ekopanenky

V dalších částech spolu ušijeme mazlíka a nakonec panenku. Střihy na panenky a stručný postup výroby jsou v kurzu ke stažení.

mazlik, kurzy pro radost, videokurz, ekopanenky

Waldorfská panenka, videokurz, online kurz, kurzy pro radost, ekopanenky

Všechny panenky totoho videokurzu jsou určeny menším dětem. Až děti povyrostou, vy už si jistě troufnete na větší panenku, třeba nějakou podle mých střihů.

2 myšlenky o “Tak už nemusíte jezdit od dětí – v online světe je nový videokurz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..