Maličcí sourozenci do kapsy

Holčička a chlapeček, malí sourozenci do kapsy

Až do Řecka putovaly tyto dvě drobné panenky. Látkoví sourozenci do kapsy mají vlásky z vyčesaného mohéru. Zkoušela jsem novou techniku háčkování vlásků a je naprosto úžasná. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že to trvá opravdu dlouho. Chlapeček má sestřižený účes a drobná ouška. Holčička má dlouhé vlásky, které je možné upravit do culíčků nebo copánků. Obě panenky jsou oblékací, mají tričko z biobavlněného úpletu, sukénku a kraťásky z měkké elastické džínoviny. Obě postavičky jsou vyplněné ovčí vlnou.

Střih na tyto drobné panenky mám ve své nabídce, najdete je stejně jako mnoho dalších v obchůdku. Další podobné panenky si můžete prohlédnout v galerii.

Sourozenci do kapsy, látkové panenky waldorfského typu, ekopanenky, panenky s duší sourozenci do kapsy, malé ručně šité panenky z přírodních materiálů lezou po stromě, ekopanenky, panenky s duší  Sourozenci do kapsy leží v trávě, látková panenka, ekopanenky. panenky s duší

 

2 myšlenky o “Maličcí sourozenci do kapsy

    • Tereza Jarošová říká:

      Dobrý den,
      Tyto panenky jsou podle střihu Ušijte si panenku sami. Měří okolo 20 cm. Střih momentálně aktualizuji a doplňuji. Bude k dispozici během příštího týdne!
      Děkuji!
      Tereza

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..