Léto volá: “Neseď u počítače a jdi ven!”

Léto je tu!

Moji milí panenkoví přátelé, nastává léto a s ním prázdninový režim. Budu trávit čas s dětmi v přírodě, venku a bez internetu a bez počítače, za to se skicákem a budu vymýšlet, kreslit, plánovat a chystat.

Provoz e-shopu tedy bude výrazně omezen, objednávky budu vyřizovat, když se dostanu domů. Střihy v pdf i nadále objednávejte bez obav, robot páruje platby a umožní vám stažení souborů, i když já budu právě v hlubokém lese.

Pokud byste si přáli ušít panenku, nejbližší termíny dodání budou až v září. Samozřejmě mi můžete napsat e-mail na [email protected] kdykoliv.

Ale nesmutněte, do tisku šla právě má nová kniha Ekopanenky do domečků, která co nevidět vyjde v Gradě. Koupit ji budete moci nejen u mne, ale i v knihkupectvích po celé zemi a tvořit sami. Taková rodinka do domečku je skvělý dárek pod stromeček, tak to zkuste.

Stejně jako v letech minulých využiji léta na vymýšlení a tvoření nových věcí a zkoušení nových nápadů. Pokud vše vyjde, jak bych si přála, začnu pracovat na nové knize, připravím podzimní kurzy dva jednodenní a jeden víkendový v Dobroději, dlouhodobý kurz ve Výtvarném ateliéru Malování Kreslení a natočím on-line kurz. No uvidíme, jak vše poplyne, co se podaří a co stihnu.

Přeji i vám léto plné inspirace, radosti a doplnění energie!

Tereza Jarošová

Léto, zvonek, brouk a pestřenka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..