Demo panenka do Nemocnice Havlíčkův Brod. Opět!

Demo panenka do Havlíčkova Brodu jede za kámoškami

Miluji opakované objednávky. Znamená to totiž, že se má práce líbí, je vyzkoušená a vyhovuje. Proto vznikla tato demo panenka, aby podpořila svou parťačku v nemocnici v Havlíčkově Brodě.

Panenka je vysoká cca 60 cm a je ušitá podle nově upraveného a vylepšeného střihu, který zajišťuje ještě pevnější přišití nohou k tělu. Panenka je na přání zákazníka vyplněna PES rounem a není zatížená. Na rukou i nohou má panenka prsty, lokty i kolena jsou ohebná.

Zadeček je tvarovaný, takže má figurína pěkné půlky.

Tělíčko panenky je z kvalitního speciálního bavlněného úpletu a je šito velmi pevnými nitěmi tak, aby vydrželo cvičení, výuku a ukázky na rehabilitačních pracovištích a nejen tam.

Hlavička panenky je tvarována technikou používanou u waldorfských panenek. Vlásky panenka nemá na přání zákazníka.

V dětské velikosti

Velikou výhodou panenek nad 50 cm je možnost obléknout je do běžně prodávaného miminkovského oblečení. Ač tato panenka měla jít do světa nahatá, neodolala jsem možnosti jí obléknout. Výbavičku jsem dostala od sousedky jako dárek a demo figuríně přesně padla. Má dcerka byla nadšená a musela si jí aspoň pochovat.

Demo panenka 60 cm. v dětském oblečení

Zvažuji zařazení podobné panenky i mezi “hračky”, které nabízím. Především když vidím, jak i větší holčičky takové “děti” nadšeně chovají a převlékají.

Demonstrační panenka do nemocnice Havlíčkův Brod

Více o realizovaných demo panenkách najdete na blogu, nebo si prohlédněte obrázky v galerii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..