Demo-panenka je tentokrát určitě holčička

Demo-panenka do Dubu nad Moravou

Demo-panenka do Dubu nad Moravou vznikala podle zeštíhleného střihu se spoustou detailů, které slouží při práci fyzioterapeuta jako orientační body. Detaily propracování jsou vidět na celém těle – tvarovaný zadeček, důlky v místech SI, pupíček i bradavky, prsty u rukou i u nohou, naznačené lopatky.

Cíleně jsem šila děvčátko

Také jsem se od počátku snažila, aby vypadala jako holčička. Obvykle totiž tyto panenky s vytrčenými oušky a plešatou hlavičkou připomínají víc kluka. Proto jsem jí u očí vyšila náznak řas a celkově jsem se snažila udělat spíš jemný kukuč. Vznikla tak malá zvědavka vysoká cca 60 cm.

Panenka je z kvalitního bavlněného úpletu, jako výplň jsem na přání zákaznice použila syntetické rouno – duté vlákno. Panenka je zatížená pro lepší stabilitu, takže sama i sedí.

Demo-panenka pro rehabilaci, panenka sedí v záhonku. ekopanenky.cz

demo-panenka holčička sedí sama, ekopanenky.cz

Detailní propracování chodidel u demonstrační figuríny, ekopanenky.cz

Další demo figuríny z mé ruky jsou k prohlédnutí v galerii. Stránka věnovaná demo panenkám a možnost objednání je na tomto odkazu. A pokud si rádi čtete, články o těchto panenkách, o tom, kam putovaly a jejich fotografie jsou na tomto odkazu na blogu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..