Nejlepší nanuk ever, mami!

Domácí nanuk

Je tu léto, horko a touha dětí po zmrzlině. Spotřeba je rozhodně větší než má ochota k nákupu zmrzky. Pominu-li cenu a čas, stále se mi nelíbí složení běžných nanuků. Sáhla jsem tedy opět po osvědčené vodové domácí zmrzce. Tentokrát kromě rybízové z domácího rybízového sirupu vznikla i bezinková. A ta slaví obrovský úspěch.
nanuk z bezinkové šťávy
Máte-li domácí bezinkový sirup, zkuste si udělat zmrzlinu!

3 myšlenky o “Nejlepší nanuk ever, mami!

  1. Tere říká:

    [1]: Taky skvělé! Jahodové jsme dělali z mixovaných jahod – vlastně dřeň a je to mňamka. Tyhle sirupové mají výhodu, že příprava je blesková a suroviny vždy po ruce (tedy, než se zblajznou). :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..