Domácí nanuk
Je tu léto, horko a touha dětí po zmrzlině. Spotřeba je rozhodně větší než má ochota k nákupu zmrzky. Pominu-li cenu a čas, stále se mi nelíbí složení běžných nanuků. Sáhla jsem tedy opět po osvědčené vodové domácí zmrzce. Tentokrát kromě rybízové z domácího rybízového sirupu vznikla i bezinková. A ta slaví obrovský úspěch.
Máte-li domácí bezinkový sirup, zkuste si udělat zmrzlinu!
Zajímavý nápad 🙂 My dělali takové z jahodového džusu Relax a taky paráda, chutnaly jako zmrzka Mrož
[1]: Taky skvělé! Jahodové jsme dělali z mixovaných jahod – vlastně dřeň a je to mňamka. Tyhle sirupové mají výhodu, že příprava je blesková a suroviny vždy po ruce (tedy, než se zblajznou).
Souhlas, rychlá výroba a skvělý efekt. Bezinkovou zkusíme, jahůdkovou už máme.