Oblíbené miminko do ruky s pindíkem na přání

miminko do ruky s pindíkem

Kluk do ruky s pindíkem

V lednu jsem šila další oblíbené miminko do ruky. Tentokrát ale s novou výzvou. S pindíkem. Měl to totiž být opravdu kluk. Byla jsem zvědavá, jak to v takové titěrné velikosti vyjde, ale dopadlo to dobře. Posuďte sami. Takže nově si u těchto malých miminek hraji nejen s miniaturníma ušima.

Miminko do ruky s pindíkem, ekopanenky.cz, autorská ručně šitá panenka plněná ovčí vlnou, panenky s duší, Tereza Jarošová

Trochu nestíhám doplňovat fotky ušitých panenek. Hodně času trávím šitím a tvořením a na focení a především na zpracování fotek a psaní už tolik času není. Obvykle jen cvaknu pár fotek mobilem na Instagram a Facebook a hotovo. Už se to ale začíná hromadit, tak napravuji resty, než mi to přeroste přes hlavu.

Klučík vyrazil do světa s výbavou, aby mu nebyla zima. Kromě plínky má čepičku, triko, punčocháčky a overálek. Vše z biobavlněných úpletů Lillestoff.

Miminko do ruky s pindíkem, ekopanenky.cz, autorská ručně šitá panenka plněná ovčí vlnou, panenky s duší, Tereza Jarošová Miminko do ruky s pindíkem, ekopanenky.cz, autorská ručně šitá panenka plněná ovčí vlnou, panenky s duší, Tereza Jarošová

Také byste rádi měli originální a nadčasovou panenku podle svého vkusu? Vyberte si ji nebo si ji sami ušijte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..