Opět v plné práci – potah na jezdeckou helmu

Potah na jezdeckou helmu.

Po prázdninách opět v plné práci. Doufám, že jste si léto také užili. Letos nám slunce dobilo baterky opravdu důkladně. O prázdninách jsem u příležitosti koňského putování z legrace ušila potah na jezdeckou helmu. Nejen pro sebe, ale i pro své kamarádky. Kupodivu měl potah docela ohlas. Zajímalo by mne, zda by o něco takového byl zájem. Určitě by taková frajeřinka šla použít i na jiné helmy (třeba cyklistickou). Tato látka je designová biobavlna JNY.
potah na jezdeckou helmu, ekopanenky.cz
Brzy uveřejním nové články ze seriálu o šití panenek. Jen se trochu rozkoukáme v novém školním roce a dokončím dvě rozešité panenky.

4 myšlenky o “Opět v plné práci – potah na jezdeckou helmu

  1. Šárka Pártlová říká:

    Dobrý den, obal na helmu je super, zrovna projíždím web a nic podobného není, kromě potahů na dostihy… Holky z našeho klubu chtějí jezdit ponygames a takový potah by byl super. Pokud byste dokázala ušít 4 stejné žluté jednobarevné potahy na jezdeckou helmu, prosím pošlete mi cenu, za kolik by to bylo možné. A nebo kdybyste zveřejnila střih, možná bych to taky zvládla. Ale není čas… Díky a zdravím   Šárka :-)

    • Tereza Jarošová říká:

      Dobrý den paní Plimlová,
      omlouvám se, toto je už přes 3 roky starý příspěvek. Nejen z kapacitních důvodů momentálně nejsem schopná vám potah ušít. Látku na fotografii už nemám k dispozici a obávám se, že ani již nejde koupit.
      Děkuji za pochopení
      Tereza Jarošová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..