Maličké batolátko s výbavou

maličké batolátko

Bohatou výbavu může mít i maličké batolátko

Tento klučík měří pouhých 25 cm. Dostala ho malá roztomilá holčička a prý mu říká Večerníček. Maličké batolátko je vyplněno ovčí vlnou a tělíčko má z bavlněného úpletu. Nechybí ani pindík, prostě je to kluk. Hlavičku má holou, je to prostě ještě miminko. Na cestu vyrazil s oblečením z biobavlněného úpletu. Sada se skládá z čepičky, trika, punčocháčků, tepláčků, botiček a samozřejmě také plínky. Určitě mu nebude zima.

maličké batolátko s výbavou, ručně šitá panenka plněná ovčí vlnou, ekopanenky.cz

Další podobná batolátka, holčičky i klučíky si můžete prohlédnout v Galerii. A jestli se vám líbí, můžete si takovou panenku sami ušít. S podrobným návodem a střihem to v pohodě zvládnete! A výbavičku také.

 

 

Jedna myšlenka o “Maličké batolátko s výbavou

  1. Dagmar Fenclová říká:

    Paní Jarošová,po takovém miminku se už dlouho dívám pro mého vnoučka. Je to dvouletý jemný chlapeček a miluje miminko,které uz je dost upracované plastové,takže mu padá čepička a on ji nemůze nandat..Potřebuji rozměr právě těch 25cm. Nebylo by možné, abyste ho pro něj ušila? Je krasné já to už nedávám, abych ho vyráběla. Hlidám a vyrábím prstové háčkované maňásky. Nemohu nalézt, kde tyto vaše výrobky koupit. Moc děkuji Fenclová Dáša

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..