Jako Sněhurka ve skleněné rakvi

Jako Sněhurka, jemná látková panenka, ekopanenky

V krabici vypadala něžně jako Sněhurka

Světlá pleť, tmavé vlasy a oči. Prostě Sněhurka.Jemná dívenka v romantických šatičkách a biobavlněném kabátku. Samozřejmě nechyběly botičky a další výbavička.

Kalhotky i plínka, triko a tepláčky a nakonec ještě sukýnka. Prostě oblečení pro každnou příležitost. A samozřejmě sponečka do vlasů.

Jako Sněhurka, jemná látková panenka, ekopanenky

Vlásky má panenka z vlněné příze. Sice není na první pohled tak efektní jako mohérová, ale vypadá pořád stejně pěkně i po dlouhé době. Navíc se necuchá a účesy se upravují velmi snadno.

Na přání zákaznice jsem panence ušila i plínku. Protože kdo ví, třeba ve fantazii dítěte bude právě hodně maličká a bude se ušit chodit na nočník?

Jako Sněhurka, jemná látková panenka, ekopanenky

Moc se mi taková krabice na tyto menší paneny líbí. Ale zatím jsem je nikde nesehnala. Uvidíme, budu pátrat. Protože po sejmutí víka je taková krabice skvělá postýlka.

Jako Sněhurka, jemná látková panenka, ekopanenky

Další panenky dívenky (a nejen je) si prohlédněte v Galerii.

Paneku si můžete ušít sami, střih i materiál zakoupíte zde na webu. Můžete si vybrat samostatný střih s návodem a mnoha fotografiemi popisujícími postup, nebo rovnou balíček i s materiálem. A také střihy na mnoho doplňků. Mnoho odstínů panenkového úpletu a přízí na vlásky vám umožní ušít panenku přesně podle vašich představ. Inspiraci a mnoho fotografií dívenek a slečinek, která jsem ušila pro své zákazníky najdete v galerii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..