Jedna březnová fyziopanenka 75 cm

Fyziopanenka 75 cm březen 2020

Ani jsem ji pořádně nevyfotila… březnová fyziopanenka

Březnová fyziopanenka spěchala na své nové působiště tak moc, že jsem si jí zapomněla hezky vyfotit. Tak aspoň vkládám jako vzpomínku jednu pracovní fotku, kterou jsem udělala těsně po dokončení. Posadila jsem panenku na pytel s vlněnou výplní pod střešní okno, odkud mne pozorně sledovala. Má milý výraz, tak věřím, že se bude líbit dětem, maminkám, tatínkům a především odborníkům – fyzioterapeutům, kteří s ní budou pracovat. Bude působit v EUC Klinice v Ústí nad Labem.

Panenka měří 75 cm, je ze světlého tělového úpletu a je vyplněna syntetickým vláknem. Barva očí, holá hlava, prošité prsty na rukou, naznačené kotníky, bradavky, SI, zadeček… vše podle přání klienta.

Fyziopanenky jsou panenky pro profesionály – rehabilitační pracovníky, terapeuty a lektory. Vyrábím je ve více velikostec podle přání zákazníka. Více si o nich, o tom jak mohou vypadat, z jakých je šiji materiálů a samozřejmě i kolik stojí přečete na stránce fyziopanenkám věnované. Kromě jiného na této ztránce najdete i objednávkový formulář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..