Panenka – černoška – jako větší holčička podle nového střihu

Panenka velmi tmavé pleti

Panenka černoška podle nového střihu

Dnes se vydala do světa 45 cm vysoká černoška v pantoflíčkách. Má černé mohérové vlásky, černé oči a velmi tmavou pleť, takže výrazné barvy šatiček jí velice sluší.

černoška panenka sedící v trávě

Šila jsem jí volně podle této malé černošky, kterou jsem kdysi šila vlastní dceři, protože se zákaznici moc líbila. Na tělíčko jsem použila tmavě hnědý švýcarský panenkový úplet. Práce byla namáhavá na oči, kvůli tmavým barvám a bylo nezbytně nutné po šití panenku očistit od vláken světlé výplňové vlny. Potěšilo mě, že výplň neprosvítá. Mohérová příze mi vyšla jen tak tak. Panenka má vlásky upravovatelné do různých účesů, culíčků či drdůlků.

Šatičky jsou úpletové a ramínka jsou z pruženek, takže je snadné panenku svléknout a obléknout. Panenka má samozřejmě i kalhotky. Panenka vyrazila do světa v jemném bavlněném sáčku, aby se neumazala.

pytlík na panenku

Vyzkoušela jsem na ní svůj nový střih. Jen co zpracuji fotografie a text, zařadím ho do nabídky.

4 myšlenky o “Panenka – černoška – jako větší holčička podle nového střihu

    • Tereza Jarošová říká:

      Dobrý den, panenku je možné buď objednat na zakázku – domluvit se mailem, nebo si ji ušít podle střihu, který je u mne k zakoupení (stránky Střihy a knihy vás navede)

    • Tereza Jarošová říká:

      Dobrý den, tato 45 cm veliká panenka s mohérovými vlásky vychází přibližně na 2680,-, pokud se nedomluvíme jinak na doplňcích atd.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..